Logopedie Olst

Als u problemen ervaart bij communiceren, slikken of de ademhaling.  Logopedie Olst heeft in 2020 via Qualiview een waardering van 9,2 gekregen van cliënten en heeft daarmee van Qualizorg bv het Certificaat 'Praktijk met Zorg' ontvangen!

Corona maatregelen

De coronamaatregelen zijn versoepeld; het zijn nu adviezen. Logopedie Olst is gevestigd in het Medisch Centrum Olst. Hier geldt het verzoek om in de wachtkamer een mondkapje te dragen. Er komen namelijk kwetsbare mensen in het medisch centrum. Wij blijven dus voorzichtig. Voor uw en onze veiligheid/gezondheid.

 

De richtlijnen van het RIVM zijn daarbij belangrijk. Voor de logopediepraktijk betekent het dit:

 ·        Kom niet te vroeg naar de praktijk; voorkom lang wachten in de wachtkamer; 

In de wachtruimte is een mondkapje niet meer verplicht; het is een dringend advies;

·        Volwassenen: kom alleen. Kinderen: één ouder mag erbij zijn op 1,5 meter afstand. Géén broertjes of zusjes mee, ook niet in de wachtkamer. Volwassenen houden 1,5 m afstand;

·        Bij klachten: koorts, griep of luchtwegklachten; blijf thuis (telelogopedie is dan wel mogelijk);

·        Wij schudden geen handen, geen ‘high-five’;

·        Bij binnenkomst: leg de jas (en tas) op de ontspanningsbank;

·        Was de handen, droog deze met de papieren handdoekjes;

·        Bij volwassenen wordt een scherm op tafel gezet; bij kinderen is dit niet nodig. Eventueel maken wij gebruik van een face-shield;

·        Er zijn schoonmaakdoekjes en papieren tissues;

·        Hoest en nies in de elleboog.

 

Als u twijfelt of u wel of niet kunt komen, bel ons zodat wij uw situatie samen kunnen bespreken en beoordelen. Als u niet kunt (of mag) komen, is telelogopedie ook mogelijk. Uw zorgverzekering moet dit dan wel vergoeden.